fbpx
+46 738 17 20 30 info@basicboard.se

Våra Attefallshus

Med revolutionerande byggelement erbjuder vi miljöbesparande och kostnadseffektiva lösningar.

Vill du veta mer?

På BBI tillverkar vi färdigmonterade Attefallshus i olika modeller med enastående isoleringsegenskaper, snygg design och i bra kvalitet till ett mycket bra pris. Välj mellan våra tre olika modeller eller designa ditt eget Attefallshus. Vi är flexibla och det mesta går att lösa.

Färdigmonterat
Attefallshusen byggs med väggar, golv och tak gjorda av sandwichpaneler. Detta ger starka och hållbara hus som är välisolerade, fukttåliga och brandsäkra. Våra Attefallshus är färdigmonterade och är i princip redo att ställas direkt på grunden. Invändigt är väggarna gipsade med tomrör för eldragning i väggarna. Även golvet är lagt. Väggar och golv i badrumsdelen är förberedda för att sätta kakel eller annan golv/väggbeklädnad.

Vi erbjuder även möjligheten att installera luft och värmepump som tillval. Dessutom kan BBI färdigställa badrum och kök enligt kundens specifika önskemål.

Ert ansvar
Ni ansvarar för frakt samt grundarbete där huset ska stå, exempelvis grusbädd, plintar eller cementplatta. Ni anlita själva professionella hantverkare för el, vatten och avlopp, samt köks- och badrumsinstallation.
Bygglov
Det är viktigt att kontakta kommunen i god tid och lämna in en bygganmälan. Kontakta oss för mer information om hur ni kan bygga ert Attefallshus med oss!
Kontakta oss för mer information om hur ni kan bygga ert Attefallshus med oss!

BBI kan även hjälpa dig att Bygga Attefallshus av andra modeller utifrån dina önskemål. Kontakta oss så hjälper vi dig förverkliga din dröm.

Upptäck våra Attefallshus

Attefallshus Vinkel

Attefallshus Vinkel är vårt attefallshus med badrummet i vinkel till själva huset. Läs mer om vår basmodell som ger väldigt mycket hus för pengarna.

Attefallshus Loft

Attefallshus Loft är vårt snygga attefallshus med sovloft. Med både kök, badrum och sovplats på entréplan, möjliggör loftet ytterliga sovplatser om så önskas.

Attefallshus Rakt

Attefallshus Rakt är vårt stilrena attefallshus med stora fönsterdörrar, och med kök, badrum, sovplats och matplats samlade i en kompakt planlösning.

Jag är intresserad!
Fyll i formuläret så återkopplar vi så snart vi kan.

  Kontakt
  Box 5114
  200 71 Malmö
  +46 738 17 20 30
  info@basicboard.se

  På BBI tillverkar vi färdigmonterade Attefallshus i olika modeller med enastående isoleringsegenskaper, snygg design och i bra kvalitet till ett mycket bra pris.