fbpx
+46 738 17 20 30 info@basicboard.se

Attefallshus Rakt

Attefallshus Rakt är vårt flexibla och stilrena hus med fönsterdörrar som går från väg till golv och skapar ett härligt ljusflöde i huset. I denna modell är kök, badrum, sovplats och matplats samlade i en kompakt planlösning. Möjligheten finns även att själv påverka var väggarna ska stå och var kök, badrum etc. önskas placeras.

Pris

635 000 kr inkl moms.

Storlek
L: 8300 cm
B: 3599 cm
H: 2500-2752 cm
Teknisk specifikation
Tak
Klimatskal av sandwichtyp med isolerande kärna av EPS s150, 150 mm tjocklek med målad plåt på ömse sidor. Takets utsida är klätt med takpapp och insidan med gips.

Ytterväggar
Klimatskal av sandwichtyp med isolerande kärna av EPS s150, 150 mm tjocklek med magnesiumoxid respektive OSB-skivor på vardera sidan. Ytterväggarna är klädda med grundmålad fjällpanel med gipsad insida.

Bottenplatta
Bottenplatta med klimatskal av sandwichtyp med isolerande kärna av EPS s150, 150 mm tjocklek och målad plåt på ömse sidor.

Innergolv
Innergolvet är belagt med laminatgolv.

Innerväggar
Innerväggarna är byggda med trästomme och isolerande stenull och är gipsade. Dessutom är elrör dragna i väggarna.

Frågor & svar om vårt Attefallshus Rakt

Kan jag få attefallshuset anpassat till mina önskemål?

Självklart! Vi kan skräddarsy huset efter dina önskemål. Anpassningar som inkluderar ändringar av innerväggar, fönster och dörrar är fullt möjliga.

Är attefallshuset vinterisolerat?

Ja, huset är isolerat för vinterväder med väggar, golv och tak som är isolerade med 150 mm EPS (expanderande polystyren), vilket ger ett mycket högt isoleringsvärde.

Vad ingår i priset?
Priset inkluderar grundmålad träpanel på utsidan och obehandlade gipsade väggar och tak på insidan. Kunden ansvarar för att skaffa vitvaror och kök.
När betalar jag mitt Attefallshus?
Du betalar ditt Attefallshus genom att lämna en förskottsbetalning på 50% vid beställning, och den återstående summan på 50% betalas när huset är klart för leverans.
Jag är intresserad!
Fyll i formuläret så återkopplar vi så snart vi kan.

  Kontakt
  Box 5114
  200 71 Malmö
  +46 738 17 20 30
  info@basicboard.se

  På BBI tillverkar vi färdigmonterade Attefallshus i olika modeller med enastående isoleringsegenskaper, snygg design och i bra kvalitet till ett mycket bra pris.