fbpx
+46 738 17 20 30 info@basicboard.se

Attefallshus Vinkel

Attefallshus Vinkel är vår basmodell med badrummet i vinkel till själva huset. Här kan man välja var man vill ha innerväggarnas placering och man kan flytta runt på både kök, matplats och sovavdelning. Med denna modell av attefall får man mycket hus för pengarna, trots storleken, då badrummets placering lämnar mer yta för umgänge.

Pris
628 000 kr inkl moms.
Storlek

L: 8910 cm 
B: 2900 cm 
H: 2880 cm + lutning

Utbyggnad
L: 1950 cm
B: 1950 cm

Teknisk specifikation
Tak
Klimatskal av sandwichtyp med isolerande kärna av EPS s150, 150 mm tjocklek med målad plåt på ömse sidor. Takets utsida är klätt med takpapp och insidan med gips.

Ytterväggar
Klimatskal av sandwichtyp med isolerande kärna av EPS s150, 150 mm tjocklek med magnesiumoxid respektive OSB-skivor på vardera sidan. Ytterväggarna är klädda med grundmålad fjällpanel med gipsad insida.

Bottenplatta
Bottenplatta med klimatskal av sandwichtyp med isolerande kärna av EPS s150, 150 mm tjocklek och målad plåt på ömse sidor.

Innergolv
Innergolvet är belagt med laminatgolv.

Innerväggar
Innerväggarna är byggda med trästomme och isolerande stenull som är gipsade och målade. Dessutom är elrör dragna i väggarna.

Frågor & svar om vårt Attefallshus i vinkel

Kan attefallshuset anpassas till mina önskemål?

Självklart! Vi kan skräddarsy huset efter dina önskemål. Anpassningar som inkluderar ändringar av innerväggar, fönster och dörrar är fullt möjliga.

Är attefallshuset vinterisolerat?

Ja, huset är isolerat för vinterväder med väggar, golv och tak som är isolerade med 150 mm EPS (expanderande polystyren), vilket ger ett mycket högt isoleringsvärde.

Vad ingår i priset?
Priset inkluderar grundmålad träpanel på utsidan och obehandlade gipsade väggar och tak på insidan. Kunden ansvarar för att skaffa vitvaror och kök.
När betalar jag mitt Attefallshus?
Du betalar ditt Attefallshus genom att lämna en förskottsbetalning på 50% vid beställning, och den återstående summan på 50% betalas när huset är klart för leverans.
Jag är intresserad!
Fyll i formuläret så återkopplar vi så snart vi kan.

  Kontakt
  Box 5114
  200 71 Malmö
  +46 738 17 20 30
  info@basicboard.se

  På BBI tillverkar vi färdigmonterade Attefallshus i olika modeller med enastående isoleringsegenskaper, snygg design och i bra kvalitet till ett mycket bra pris.