fbpx
+46 738 17 20 30 info@basicboard.se

Lär känna oss mer!

Vårt fokus är innovation inom byggnadsindustrin.

Om oss

BBI Basic Board Industries AB grundades år 2010 med bas i Staffanstorp och ett tydligt fokus på innovation inom byggnadsindustrin.

Vår kärnprodukt är en unik panel av sandwichkonstruktion, utformad med isolermaterial mellan två hårda skivor. Det som gör vår panel unik är de är fria från organiska delar, vilket ger den en exceptionell motståndskraft mot fukt, mögel och skadedjur. Genom att använda oss av SIP-systemet (Structural Insulated Panel) för tillverkningen minskar vi drastiskt byggtiderna.

Vi strävar efter en hållbar framtid genom att minimera energiåtgången i tillverkningsprocessen och göra våra produkter återvinningsbara. Med detta miljösmarta perspektiv erbjuder vår panel inte bara en effektiv bygglösning utan också ett bättre alternativ för planeten. Upptäck hur BBI driver innovation och hållbarhet framåt inom byggnadsindustrin.

Vision
I en tid där hållbar förvaltning av jordens resurser blir alltmer avgörande, drivs BBI av en vision att aktivt bidra till en mer hållbar värld. Med denna vision som grund utvecklar vi produkter och system som minskar energibehovet i bostäder och effektiviserar konstruktionen av olika byggnader. I detta är även kretsloppstänkande en central komponent som präglar vårt arbete.
Affärsidé
BBI:s affärsidé är att, genom utveckling, produktion och försäljning av byggelement för bostäder, kommersiella och offentliga byggnader – både inom och utanför Sveriges gränser – skapa en gynnsam miljö som optimerar energianvändning och resursförvaltning.

Genom unika produkter och effektiva metoder i tillverkning och byggnation, samt genom samarbeten med andra tillverkande företag, strävar vi efter en rationalitet och en efterfrågan som skapar mervärde för bolaget och dess intressenter.

Kontakta oss för mer information om hur ni kan bygga ert Attefallshus med oss!

BBI kan även hjälpa dig att Bygga Attefallshus av andra modeller utifrån dina önskemål. Kontakta oss så hjälper vi dig förverkliga din dröm.

Upptäck våra Attefallshus

Attefallshus Vinkel

Attefallshus Vinkel är vårt attefallshus med badrummet i vinkel till själva huset. Läs mer om vår basmodell som ger väldigt mycket hus för pengarna.

Attefallshus Loft

Attefallshus Loft är vårt snygga attefallshus med sovloft. Med både kök, badrum och sovplats på entréplan, möjliggör loftet ytterliga sovplatser om så önskas.

Attefallshus Rakt

Attefallshus Rakt är vårt stilrena attefallshus med stora fönsterdörrar, och med kök, badrum, sovplats och matplats samlade i en kompakt planlösning.

Kontakt
Box 5114
200 71 Malmö
+46 738 17 20 30
info@basicboard.se

På BBI tillverkar vi färdigmonterade Attefallshus i olika modeller med enastående isoleringsegenskaper, snygg design och i bra kvalitet till ett mycket bra pris.